پيشرفت در شيمي و فناوري سيب زميني ، ويرايش دوم ، جديدترين دانش در مورد شيمي سيب زميني ، از جمله شناسايي ، تجزيه و تحليل و كاربرد اجزاي شيميايي موجود در سيب زميني را ارائه مي دهد. در ابتدا با توضيح مختصري از اجزاي سيب زميني ، اين كتاب به نقش آنها در حين پردازش پرداخته و سپس اطلاعاتي در مورد استراتژي هاي بهينه سازي كيفيت ارائه مي دهد كه دانشجويان ، محققان و تكنسين هاي شاغل در حوزه علوم غذايي را با اطلاعات و به روزرساني هاي اخير در مورد وضعيت - فن آوري هاي پيشرفته
نسخه به روز شده شامل جديدترين اطلاعات مربوط به شناسايي ، تجزيه و تحليل و استفاده از اجزاي شيميايي سيب زميني ، كربوهيدرات و تركيب غير كربوهيدرات ، شيمي ديواره سلولي ، آناليز گليكوكالوآلوئيدها ، فنليك ها و آنتوسيانين ها ، پردازش حرارتي و بهينه سازي كيفيت مي باشد.
علاوه بر اين ، روشهاي جديد و پيچيده تعيين كيفيت سيب زميني و محصولات آنها ، غذاهاي مبتني بر سيب زميني مبتكرانه و سالم ، آينده سيب زميني هاي اصلاح شده ژنتيكي و استفاده غير غذايي از سيب زميني و محصولات آنها مورد بحث قرار مي گيرد.
- شامل استفاده هاي غير غذايي در حال ظهور سيب زميني و محصولات جانبي سيب زميني و همچنين دانش در مورد استفاده از غذاهاي حاوي سيب زميني و همچنين گسترش دانش
- ارائه مطالعات موردي در مورد مشكلات ، عوامل ، راه حل هاي پيشنهادي ، و جوانب مثبت و منفي هر يك ، به خوانندگان اين امكان را مي دهد تا با نگراني ها و موضوعات مشابه مواجه شوند تا يك راه حل مناسب را بطور موثر و مؤثر شناسايي كنند
- نوشته شده توسط يك مجموعه جهاني از متخصصان در زمينه مواد غذايي و علوم سيب زميني غير غذايي
۲۱:۳۶
- ۹ بازديد
- ۰ نظر