محصولات حيواني در تغذيه انسان

يه سايت عالي براي بررسي بهترين دوره هاي اموزشي

چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۰۳

محصولات حيواني در تغذيه انسان

 

همه Front Front Matter را انتخاب كنيد

دسترسي كامل به متن

بنياد تغذيه: يك سري مونوگرافيماده جلوييكپي رايتليست مشاركت كنندگانپيشگفتار

بخش اول : توليد ، مصرف و ويژگي هاي غذاهاي حاصل از حيوانات

بخش دوم : ارزش غذايي و اثرات متابوليكي مواد غذايي حاصل از حيوانات

فهرست را انتخاب كنيد

فصل كتابهيچ دسترسي

فهرست مطالب

صفحات 535 - 545

 

خريد

درباره كتاب

 

شرح

محصولات حيواني در تغذيه انسان ، سهم مواد غذايي حاصل از حيوانات را به يك رژيم غذايي متعادل ارزيابي مي كند. فصل هاي فردي در اين كتاب به دو بخش عمده ترتيب داده شده است. بخش اول با سابقه استفاده از غذاهاي حاوي حيوانات از سنين اوليه بشر آغاز مي شود و پس از آن رساله هزينه اقتصادي و منابع غذايي غذاهاي حيوانات از جمله استفاده از فرآورده هاي فرعي و ماهي و ماهي مورد استفاده قرار مي گيرد. روندهاي تغيير در تركيب رژيمهاي غذايي آمريكايي و متابوليسم و ​​مهار سموم محيطي مشترك در بافتهاي حيواني نيز در اين بخش گنجانده شده است. در بخش دوم جزئيات مواد مغذي اساسي تهيه شده توسط محصولات حيواني و همچنين اثرات احتمالي مصرف محصولات حيواني بر ايجاد فشار خون بالا ، عدم تحمل شير ، عفونت هاي ناشي از باكتري هاي ناشي از مواد غذايي ، سرطان ، و آترواسكلروز اين كتاب براي دانشمندان كشاورزي ، روزنامه نگاران ، متخصصاني كه با تغذيه انسان سروكار دارند ، و متخصصان تغذيه و متخصصان رژيم غذايي مفيد خواهند بود.

 

جزئيات

  1.  دسترسي كامل به متن
  2. فصل كتاب هيچ دسترسي

    فهرست مطالب

     

    صفحات 535 545

درباره كتاب

 

 

شرح

محصولات حيواني در تغذيه انسان ، سهم مواد غذايي حاصل از حيوانات را به يك رژيم غذايي متعادل ارزيابي مي كند. فصل هاي فردي در اين كتاب به دو بخش عمده ترتيب داده شده است. بخش اول با سابقه استفاده از غذاهاي حاوي حيوانات از سنين اوليه بشر آغاز مي شود و پس از آن رساله هزينه اقتصادي و منابع غذايي غذاهاي حيوانات از جمله استفاده از فرآورده هاي فرعي و ماهي و ماهي مورد استفاده قرار مي گيرد. روندهاي تغيير در تركيب رژيمهاي غذايي آمريكايي و متابوليسم و ​​مهار سموم محيطي مشترك در بافتهاي حيواني نيز در اين بخش گنجانده شده است. در بخش دوم جزئيات مواد مغذي اساسي تهيه شده توسط محصولات حيواني و همچنين اثرات احتمالي مصرف محصولات حيواني بر ايجاد فشار خون بالا ، عدم تحمل شير ، عفونت هاي ناشي از باكتري هاي ناشي از مواد غذايي ، سرطان ، و آترواسكلروز اين كتاب براي دانشمندان كشاورزي ، روزنامه نگاران ، متخصصاني كه با تغذيه انسان سروكار دارند ، و متخصصان تغذيه و متخصصان رژيم غذايي مفيد خواهند بود.

جزئيات

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.